jueves, 15 de noviembre de 2012

GIMP

-Què es el GIMP?
GIMP és un programa de GNU per al tractament d'imatges (GNU Image Manipulation Program), creat per voluntaris i distribuït sota la llicència GPL. Està construït amb les llibreries GTK les quals es van crear pensant en aquest programa.
- Per a què serveix?
GIMP serveix per processar gràfics i fotografies digitals. Els usos típics inclouen la creació de gràfics i logotips, el canvi de mida i retallat de fotografies, el canvi de colors, la combinació d'imatges usant capes, l'eliminació d'elements no desitjats de les imatges i la conversió entre diferents formats d'imatges. També es pot utilitzar el GIMP per crear imatges animades senzilles.
-
-Comparació entre GIMP i Photoshop:

GIMP té totes les característiques de Photoshop que fa. Més encara.

No obstant això, hi ha una mica d'una corba d'aprenentatge usant GIMP com aquestes característiques són sovint no en un lloc similar o fet de la mateixa manera com ho fa PS. Alguns ni tan sols un nom similar a les funcions de PS.

GIMP és un programa molt complet ofert photomanipulation i un cop aprengui les seves entrades i sortides, és poc el que no pots fer amb GIMP i les coses que no són coses que vostè pot no ser capaç d'aconseguir PS de fer qualsevol.
Font (s):
15 anys, usuari professional, tant de PS (abans) i GIMP (actualment)No hay comentarios:

Publicar un comentario