miércoles, 13 de marzo de 2013

Xarxa socials

Què es una xarxa social?

Es una estructura social on un grup de persones esta relacionades entre sí i on es creen relacions entre els membres d'una comunitaty es representa mitjançant una gràfica formada per uns nodes. pots intercanviar idees i gustos mitjançant textos, imatges i videos.

Quines xarxes socials coneixes?
- Facebook El Facebook és una xarxa social llançada el 2004 i que pertany a la companyia privada Facebook, Inc. La xarxa permet afegir gent com a amics i enviar-los missatges, compartir enllaços, fotografies i vídeos, entre d'altres coses; és obert per a tothom qui tingui més de 13 anys, i només cal una adreça de correu electrònic vàlida per registrar-s'hi. És una de les xarxes socials més conegudes actualment.
-ooVoo -ooVoo És Un Programa de missatgeria i xat  creada per ooVoo i es pot utilitzar amb les Plataformes Microsoft Windows, Mac OS X, Android i iOS. VA SER Alliberat en l'Any 2007 de l'ONU tenint semblant Semblant a skype i el FaceTime de apple.Las Trucades poden gravar-se en temps real, SUPORT paràgraf personatges DOTZE AL xat. ooVoo LLC proporciona a l'usuari Dades Sobre La latència i Rendiment Que el Programa.-Yahoo - Yahoo! Inc is an Empresa Global de Mitjans amb seu a Estats Units, la missió és "servei EL SERVEI MÉS globals d'Internet Essencial paràgraf Consumidors i negocis". Posée portal d'Internet de l'ONU, ONU i Directori Web Una sèrie de Serveis, Inclòs El Popular Correu electrònic Yahoo!. Va ser fundada el gener de 1994 Per dues Estudiants de postgrau de la Universitat de Stanford, Jerry Yang i David Filo. Yahoo! constituir COM Empresa el 2 de març de 1995 i va començar a cotitzar en borsa el 12 d'abril de 1996. L'EMPRESA seva Seu corporativa a Sunnyvale, Califòrnia, ESTATS UNITS.


-Twitter - Twitter és sense Servei de microblogging, amb seu a San Francisco, Califòrnia, amb filials a San Antonio Texas i Boston (Massachusetts) ALS ESTATS UNITS. Twitter, Inc SER Punts Creat originalment a Califòrnia, però no està Sota la jurisdicció de Delaware des de 2007. [7] Que des Jack Dorsey el Crec El març de 2006, i el llanço el juliol del Mateix Any, La Xarxa s'ha guanyat popularitat Mundialment i si estimació Que MÉS dE 200 Milions d'usuaris, generant 65 milions de tuits al Dia i Maneja Mas de 800,000 Peticions de Recerca diàries


-Com es poden classificar les xarxes socials? 
 En la evolució de les xarxes socials, hi ha una tendència a l’especialització. En aquest context hi trobem les xarxes socials verticals. En primer lloc, qualsevol xarxa social, centrada en un tema concret, donaria lloc a una nova categoria, per això enumeren algunes de les temàtiques més populars i prolífiques. En el segon apartat, parlen de les xarxes socials en relació a la seva activitat, referent a les funcions i possibilitats d’interacció que ofereixen els serveis. Finalment, exposen una classificació segons el contingut compartit a través d’elles, ja que aquest és la seva comesa principal mitjançant el qual s’estableixen les relacions entre usuaris.


- QUINES XARXES SOCIALS UTILITZES DIÀRIAMENT I AMB QUINES FINALITATS? 
-Facebook 
-ooVoo
-Yahoo
- Avantatges - inconvenients xarxes socials.
Avantatges:
Reunir entre moltes persones que podeno no conèixer.
Trobar persones en la xarxa que poden compartir idees i informació.
Inconvenients:
Les imatges i video que tu penjes poden manipular-les.
Les informació que tu trobat pot ser filtrada.
-Ús de la privacidad de les xarxes socials
  La contrasenya pot ser molt important per a un usuari ja que si no va amb compte potser que descobreixen la seva contrasenya i facin el que vulguin amb males intencions.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario